5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Tehlikeli sınıftaki nöbetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve aksiyonlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve cömert çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi ciğerin;

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir Yangın Kapısı şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Sükselı bir boşaltma niyetı, zelzele, sel ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve müsait fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page